Selecteer een pagina
make-up artist marjolein

Make-up Artist

Ik ben Marjolein de Ridder, 32 jaar jong, make-up artist, moeder van 2 hele leuke kinderen en nog altijd samen met mijn jeugdliefde inmiddels al 18 jaar.
Ik woon in het pittoreske Wormerveer onder de rook van Amsterdam. Hier woon ik met super veel plezier. Het zorgt er ook voor dat ik erg centraal gelegen ben. Ik werk nu voornamelijk in de randstad, en in overleg ga ik uiteraard verder. Ik vind het fantastisch om kunst aan te brengen!

 

Youtube

Toen mijn jongste net geboren was kreeg ik interesse in make-up, ging heel veel YouTube filmpjes kijken en elk vrij moment die ik had was ik aan het oefenen op mijzelf. Hierin kwam al heel snel naar voren dat ik het erg leuk vond om met veel kleur te experimenteren. Dat is nu ook hetgeen waar mensen mij vooral om kennen, mijn kleurgebruik en het gebruik van texturen in de make-up.
make-up artist marjolein

Passie gevonden

Uiteindelijk heb ik een opleiding gevolgd in 2014 maar daar kwam ik ook snel achter dat het vooral zelf experimenteren is. Ik ben toen ook eigenlijk meteen begonnen met photoshoots en ik heb op deze manier een portfolio opgebouwd voor mijzelf waarin ik goed kon laten zien wat ik daadwerkelijk in huis had. Daar ligt mijn passie, het uiten van mijn creativiteit, spelen met kleuren en samen werken met een leuk en goed team. Dit is wat een make-up artist een artiest maakt!

Meer van mij...

Wil je meer van mijn werk zien of heb je er zin in om samen met mij aan de slag te gaan? Ik verhuur mijzelf als make-up artist maar ook voor bruidsvisagie. Er zijn ook diverse workshops waar je je voor kunt aanmelden. Stuur mij een berichtje en ik leer je de fijne kneepjes van make-up!